ATE Entertainment
Biografie Salsaband Acción con clave:

De band "Acción con clave" is in November 2013 opgericht. De muzikanten kenden elkaar reeds uit de Nederlandse latinwereld. Initiatiefnemer en bandleider Frank Dijkstra is het muzikale brein achter de band omtrent het repertoire en de arrangementen. Hij heeft het management uit handen gegeven aan Angelique Timmers van ATE Angelica Tropical Entertainment. Haar kundigheid en haar bekendheid in de "Salsa scene"zullen zeer bijdragen om de nieuwe band te ontwikkelen en te promoten. Zowel Frank en Angelique kennen elkaar van eerdere projecten en hebben beide inmiddels een ruime staat van dienst in de Nederlandse salsawereld.

De overige bandleden hebben stuk voor stuk bekendheid in de Nederlanse latinwereld en ook buiten de grenzen. Allen zijn al jaren actief in de muziek, geven muzieklessen, zijn muzikant en spelen in de meest bekende salsaformaties van Nederland. De samensmelting van culturen van met name Nederland en Cuba komt naast de nationaliteiten ook naar voren in het repertoire. Zo speelt "Acción con clave" naast Cubaanse salsa en son ook anders getinte Zuid-Amerikaanse muziek, uit Venezuela, Dominicaanse Republiek en Puerto Rico.
Het repertoire kan dus geheel afgestemd worden op de vraag en doelgroep van de klant. Geheel Cubaans met salsa, son, cha cha cha en bolero. Echter ook Merengue, Bachata, en Timba staan op het repertoire.

"Acción con clave" biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding mede doordat zij geluid en licht in eigen bezit, met aantrekkelijke prijzen kunnen faciliteren. Het repertoire klinkt goed in een luisterend oor tijdens diners of zakenrecepties. Maar de band komt zeker ook tot zijn recht als deze kan knallen op een salsaparty, bedrijfsfeest of festival. Naast de band, geluid- en licht, kunnen wij u ook van dienst zijn met overige dienstverlening zoals; presentatie, dansworkshops, dansshows, versiering, cocktailbars, schaafijskarren daar ATE het management van de band regelt is het allemaal onder een dak te vinden en komt het op een rekening.

Gaat u voor kwaliteit,korte communicatielijnen en waar voor uw geld?
Boek "Acción con clave" en u weet dat uw bezoekers of klanten tevreden zijn.
Geen planningen, kopzorgen! Wij bespreken alle details, wensen op voorhand en leggen deze schriftelijk vast. Zo is voor alle partijen alles duidelijk en goed geregeld.

Namens "Acción con clave" en ATE alvast dank voor uw interesse.
Voor meer informatie neem contact op met het management. U ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie.

logo Accion con clave
groepsfoto accion con clave